Om oss

Vi har over  har over 40 års erfaring med betongsprøyting.  Helst siden selskapet ble etablert av Arne Snemyr i 1979 har vi vært brennende opptatt av å levere kvalitetsarbeid innenfor vårt fag.

Vi er lokalisert i Kristiansand, men vi utfører oppdrag over hele landet. Alle våre ansatte har lang og solid erfaring, så du kan være trygg på at jobben gjøres skikkelig.. Jobbene utføres i hovedsak med våre 3 mobile sprøyterigger. Vi utfører også sprøyteoppdrag hvor sprøytebetongen må påføres med håndholdt utstyr der det er mest hensiktsmessig. Vi tar en hver oppgave på strak arm og finner alltid gode løsninger for kundene våre.

Du kan stole på at vi gjør jobben slik den skal gjøres og til avtalt tid. Vi er fleksible og kan hive oss fort rundt når det trengs.

Vi utfører betongsprøyteoppdrag over hele landet, men for mindre oppdrag er Sør-Norge vårt hoved nedslagsfelt. Våre folk og maskiner er mobile og fleksible, og kan i mange tilfeller stille på kort varsel.

Ta kontakt for pristilbud dersom du har behov for betongsprøyting.

Vi er en del av Nordisk Bergteknik

Snemyr Betongsprøyting er en del av konsernet Nordisk Bergteknik, Nordens ledende aktør innen fjellsprengning, fjellsikring og fundamentering. I Norge er vi 5 selskaper, som sammen utgjør landets største kompetanse- og fagmiljø innen vårt fag. Vi utfører tjenester innen fjellsprengning og annen type sprengning, fjell- og bergsikring, rassikring og fundamentering. I tillegg utfører vi tjenester innen betong, brønnboring, energiboring og eksempelvis snøskredutløsning og vibrasjonsmåling. Vi tar oppdrag i hele Norden, store som små

Logo Songdalen Fjellsprenging

Songdalen Fjellsprenging AS har lang erfaring og bred kompetanse innen bergarbeider. Vi er spesialister på boring, sprengning og fjellsikring.

Les mer om Songdalen Fjellsprenging her.

Fjellsprenger AS har over 40 års erfaring i bransjen, og vi har ledende ekspertise innen boring og sprengning.

Les mer om Fjellsprenger her.

Norsk Fjellsprengning er et av Østlandets ledende selskaper innen boring og sprengning.

Les mer om Norsk Fjellsprengning her.

Vestfold Fjellboring har over 50 års erfaring med boring og sprengning. Vi utfører oppdrag over hele landet, og også internasjonalt.

Les mer om Vestfold Fjellboring her.

Vi er et av landets ledende selskaper inne fjellsikring og betongrehabilitering med mer enn 30 års erfaring.

Les mer om Visinor her.

Gjerden Fjellsikring er et av landets ledende firmaer innen fjellsikring. Et maskinentreprenørfirma med nesten 40 års erfaring.

Les mer om Gjerden Fjellsikring her.